Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

Csőrike hadsereget toboroz

2011.08.09. 21:33 | Mekintos | Szólj hozzá!

Hadsereget toboroznak a húsvét szigeteken. E lépésre csőrike szánta el magát szerelmi bánata miatt.A párja a 22 éves Benny aki egy arapapagáj volt, súlyos balesetben vesztette életét.Egyik délutánon vígan repkedett mégnem összetalálkozott csibe kori vetélytársával,  egy kolibrivel.Gyorsulási verseny indult kettőjük között, melynek sajnálatos modon az lett a vége, hogy Benny egy tölgyfának csapódott és azonnal szörnyethalt.Csőrike bánatába merülve megkezdte egy hadsereg felállítását óvodásokból a húsvét szigetek mélyén mellyel egyetlen célja van: kiírtani az összes tölgyfát a környéken és elsüllyeszteni a szigetet.A szigeten élő törpemanguszta közösség megkezdte a felkészülést a harcra és minden segítséget megkapnak a Galaktikus Szenátustól annak érdekében, hogy térde kényszerítsék Csőrikét és óvodásokból vergubált hadseregét.

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr993138222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása