Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

Senki nem hívja ha nincsenek barátai

2011.08.16. 18:23 | Mekintos | Szólj hozzá!

 

Nos a Nokia egy ügyfélbarátabb leírást tett közzzé a honlapjukon.Ez egy 2003-as bejegyzés mely a telefon működéséről szól.   Nos pár fontosabb részletet kiragadtam belőle: *Sávváltásnál indexeljen,pirosnál álljon meg és ügyeljen a biciklis gyerekekre.Ha gyorsétteremben étkezik fogja vissza hangerejét hogy ne zavarjon másokat és kérjen ki egy salátát!Ha hosszú életet szeretne hétvégéken kapcsolja ki a telefonját és 2 napra felejtse el a munkáját.Hagyja abba a dohányzást és az alkoholfogyasztást.* A teljes méretű képet megtekinthetitek az alábbi linken:

Címkék: valós vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr183158463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása