Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

Senki se baszakodjon velünk!

2011.08.21. 21:08 | Hartyulat | Szólj hozzá!

 

Terrorista támadás áldozatai lettünk, de most megtudták ki hatyarkodik kivel...   A minap váltságdíj reményében kaptuk meg ezt a képet. Mellékelt hozzá egy levelet is, amiben leírta a követeléseit, amelyek így szóltak: "Két csomag whiskas, egy egész lazac, mellé követeli hogy hadjunk fel a blogolással vagy különben nem csak megölik a családtagjainkat hanem a csörüket fogják visszaküldeni, majd megsütik és vacsoráznak egy jót. Tcat" Mondanom sem kell hogy ez mélyen megérintett minket. Egyből nyomozni kezdtünk. Rájöttünk hogy a mancslenyomat tartalmazott részeiben mészkő darabokat, mivel belső forrásból tudjuk hogy a macskák a környékünkön 5 helyen bandáznak, ezek közül is csak kettő helyen található nagyobb mennyiségű mészkő. Első dolgunk az volt hogy elfogtunk egy macskát akit kihallgattunk majd 4 bajusz kitépése után elárulta hogy a kettő hely közül melyiknél tartózkodik Tcat nevezetű vandál terrorista. Összegyüjtöttük seregeinket és körbe kerítettük a területüket, közülünk ketten benyomultak egy-egy desert eagelel és egy mérgezett késsel. Összetett akció volt, kintről záptojásokkal bombáztunk, ezzel megzavartuk őket, majd ezt kihasználva sikerült kimenteni a két tesót. Hiába voltunk kisebbek megöltük az összeset és csak Petikének sérült meg a bal lába mely azért számít viszonylag nagyobb sérülésnek, mert pont azon a lábán villog a Rangers tetkó.A történtek után halálbüntetéssel sulytották Tcat-et és kifizetették vele Petike tetkóját is. Ezt is csak azért írjuk ki ha bárki, bármilyen fajta erőszakot mutat a fajtánk iránt... akkor ilyen következményekkel baszakodjanak velünk!

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr543169440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása