Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

"Leszarom" gombot ígérnek a Facebook fejlesztők

2011.08.07. 00:37 | Mekintos | 1 komment

 

Az ötlet azért jött létre hogy visszaszorítsák a felesleges hírek közzétételét az üzenőfalakon így csökkentve a tárolandó adatmennyiséget.   A Benelux államok szóvivői és vezetői közös gyűlésen állapodtak meg a "leszarom" gomb létrehozásáról a facebook-on.A túl sok felesleges kiírás miatt döntöttek így, mely mértéktelen sok plusz adatmennyiséget jelent.Első javaslatuk az volt hogy az üzenőfalakat lecserélik állandó WS Teleshop reklámfelületre ezt azoban a nagyonnagygyűlés elvetette.Batman állításai szerint ezzel az újítással elérhetik hogy a sok felhasználó közül kevesebben osszanak meg felesleges("meleg van","most keltem","megjött a menszeszem")kiírásokat,mivel a gomb bevezetése után csak azok teszik ki ezeket a kiírásokat, akik nem veszik úgy a szívükre azt, ha valaki kijelenti, hogy "leszarja".

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr273130893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása