Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

Egy kis igazság nektek

2011.08.15. 01:07 | Mekintos | Szólj hozzá!

 

         A marijuana nem jelent veszélyt a publikumra, az emberekre. De veszélyt jelent valamire...    ...olaj cégekre, alkohol, cigaretta vállalatokra, és egy csomó gyógyszert árusító vállalatra. Érdekes út vezetett el addig, hogy a kender, marijuana-vá váljon. Az igazat megvallva, a kendernek 25.000 féle felhasználása létezik-létezett (leginkább a második). Ételtől kezdve, festéken át, magától a vászonig, papírig. Még az autógyártásban is használják manapság! A műanyaggyártásról nem is beszélve, ráadásul a kenderféle műanyag természetes anyag, tehát teljesen környezet barát! Minden 3,6 másodpercben valaki éhen hal. A kendermag az egyik legtáplálóbb növényfajta, és gazdaságilag legjobb megoldás arra, hogy a globális éhezésnek véget vessünk. Köszönhetően mindannak, hogy 80% koncentrációban fordulnak elő benne a "jó zsírok", e mellett protein, mind a nyolc aminosavval. Ráadásul megtalálhatók benne olyan savak, melyeknek köszönhetően csökken a koleszterin szint a szervezetben, s stabilizálódik. Egyetlen hold kenderből ugyanannyi feldolgozatlan rost állítható elő, mint 4,1 hold fából. Hogy ez miért fontos? Mert ennek köszönhetően több papír állítható elő kenderből, mint fából, ráadásul, a kender irdatlan gyorsaságban megnő, így akár többször is kitermelhető, míg a fakitermelések nem csak erdőket, élettereket pusztítanak el, hanem azok kiirtásával visszavetjük a környezetet, s megváltoztatjuk a klímát, nem is beszélve a légszennyezésről. Pár érdekes dolog a kenderrel kapcsolatban:*A textil árúk 80%-a kenderből készült 1820-ig*1631-től az 1800-as évek elejéig kenderrel is lehetett adózni.*Henry Ford első T-modellje kendermagolajjal ment, s maga az autó is kender alapú anyagokból készült! Az autó „kinőve a földből” kender-műanyag lemezekkel volt felszerelve, melyeknek 10-szer nagyobb az ütközés elleni védelme mint az acélnak.

Tehát, mi is történt? Az embereket átverték, mégpedig csúnyán, csak hogy egy cég ne menjen csődbe, elásták a világ egyik legjobban hasznosítható növényének jó hírét, s kitalálták, egy szleng kifejezés hozzáadásával, hogy a kender, drog. Semmilyen, tudományosan bizonyított negatív hatása nincs, sem az elszívott „marijuana” változatnak, sem pedig a kender bármelyik alapanyagának, illetve készítményének, az emberi testre és lélekre! Az alkohol erőszakot, dühöt, kiszámíthatatlanságot szül, míg a marijuana nyugodtságot, vidámságot, és egy kis éhséget. Az már mindenkinek a maga baja hogy hogyan reagál rá. Ezek után azért az ember elgondolkodik hogy mégis mennyire célravezető az a módszer hogy inkább fizetsz a fiadnak egy rövidet minthogy egyáltalán kipróbálja..

Címkék: komoly

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr933153969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása