Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

Borat szerint nem elég morbid a Teletubbies

2011.08.09. 23:35 | Mekintos | Szólj hozzá!

                                   Egy pár dolog ami Borat szerint hiányzik a rajzfilmből."   Például a felkelő napon nem egy csecsemő arcának hanem Drakula önarcképének kéne megjelennie mely miközben egyre jobban kivilágítja a reggeli égboltot, leharaphatná a dombokon lévő virágok szirmait, majd nagy nyálgombolyagba forgatva ráköphetné azt Tinki-Winki-ékre.A másik dolog hogy szerintem a völgyben a dombok között lehetne mocsár is a krokodilok számára a tiszta mező helyett, mert abból úgyis van elég.A házban lévő fagylaltgép fagyi helyett a természetben begyűjtött állatok ledarált maradványaival helyettesített folyadékot lövelhetné ki, melyet nagy izgalommal fogyasztanának el a csecsemő formájú, horrorisztikus lények."

Ez csak pár ötlet melyet idéztünk Borat mondataiból.Borat hozzátette: "egyetlen mondat passzol az én életfilozófiámhoz: Az egyetlen dolog ami egy Ferraris agyán átfut mikor 180 km/h-val falnak csapódik az a hátsó lökhárító!" Azt már nem árulta el nekünk hogy mégis miféleképpen tud ezzel a mondattal lelkileg azonosulni. 

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr483138491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása