Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

Vasárnap a webshopokat is zárva kell tartani

2011.08.17. 15:05 | Mekintos | Szólj hozzá!

 

Egy új kormányrendelet szerint a webshopoknak is zárva kell tartani vasárnap. Az ötletgazdák azt nyilatkozták: a vasárnap az vasárnap,a vadászat,a horgászat,a család és a vadászat napja.A vezetők szerint mindekinek,még a webshopok üzemeltetőinek is kell egy olyan nap a héten amikor családjukkal tölthetnek pár percet majd vadászattal élvezhetik a délutánjukat.Valójában az ötletgazda egy pap volt aki szerint alapjában az internetet kellene zárva tartani vasárnaponként, hogy az emberek ne a virtuális valóságban, hanem a valóságos virtualitásban, vagyis a templomokban ünnepeljen.

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr263160419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása