Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

Megújult erőben a tehén-rendészet

2011.08.09. 22:59 | Mekintos | Szólj hozzá!

2-szeres életfogytiglanig tartó börtönbüntetést kapott egy pakisztáni férfi marhapörkölt fogyasztásért indiában.    A férfi a neten talált rá a magyar étel receptjére, majd az indiában dolgozó rokonainak vitte át a határon kóstoló gyanánt.Mielőtt elérte volna úticélját kicsit falatozott az út szélén megállva az ételhordóból és akkor érték tetten a bűnözőt.A tehén-rendészet emberei, láttán a férfi brutális,elborult elmére utaló tett sorozatát, kiráncigálták az autóból,a földre teperték, majd bilincsbe verve megrugdosták. 1. fokon a bíróság nyilvános kivégzésre ítélte azonban a tehén-rendészet úgy határozott, nem fognak ilyen gyengéd módszerekkel revansot venni a férfin ilyen gaztett után, ezért 2-szeres életfogytiglanra ítélték a férfit másodfokon. Ghandi véleménye szerint a férfi India ellen követett el gaztettet nem más embertársa ellen. Ghandi ezután beismerte, hogy az apja egy, még a mai napokban is működő melegbár a Kék Osztriga értelmi szerzője, és hogy lánya mostanra állandó fehérneműmodell egy, a molett nőknek írt napilapban Londonban.

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr833138414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása