Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

Magyarországnak lejárt a szavatossága

2011.08.16. 18:03 | Mekintos | Szólj hozzá!

 

Magyarország összetevőit vizsgálták svájci kutatók.   Arra jutottak hogy az ország nem tartalmaz elég hazai alapanyagot a külföldről behozott anyagok mennyiségéhez képest.Ez az egyik megállapítás, a többi pedig a képen látható.Amint azt ti is látjátok az ország legfőbb összetevője az államadósság.Batman állítása szerint az egyetlen megoldás hogy ezeket az arányokat csökkentsük az az, ha eladjuk az ország nagy része mellett az embereket is.Ezt Orbán nagy mértékben elutasította mivel nem maradnának kísérleti alanyai az új kutatásához, mely arról szól, hogy vajon mekkora tűrőképessége van egy magyarnak.

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr803158412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása