Ez nem ok a vidámságra!

Fontos! A híreink valóságtartalma a címkézésekben követhető vissza.A "poén" címke alá tartozó bejegyzéseknek semmilyen valóságtartalma nincs és mégcsak meg sem közelíti azt. Ne légy túl kíváncsi

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

Archívum

Tanfolyam indul Szegeden

2011.08.10. 00:06 | Mekintos | Szólj hozzá!

Új tanfolyamot indítanak galamboknak Szegeden. A tanfolyamon megtanítják a galambok új generációjának hogy  milyen módon lehet a legeredményesebben telibe szarni a járókelőket.Azért Szegeden indul mert ott található a legnagyobb populációjuk.Az iskola alapítója Don Farhát  azért hozta létre az iskolát mert szerinte  fontos a tradicióvá vált mozgáskultúra átültetése a fiatalabb generáciba is, azért hogy ne vesszen el ez a több évezreden át folytatott hivatás.A másik fontos opció mely miatt az iskola létrejött hogy kevés a szakember.A felvételhez szükséges a repülés tanulmányaiból szerzett vizsga és a magvak megfelelő megkülönböztetéséről szerzett tanulmányok sikeres letételét igazoló okiratok. Egyenlőre csak jövőre indul új tanfolyam a túljelentkezés miatt.

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://hatyar.blog.hu/api/trackback/id/tr643138541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása